28 iulie 2015

12 kilometri pe bicicletă la Craiova

Dacă tot am început să alerg, am zis să încep să dau și câteva pedale la bicicletă. Că tot mișcare este, că tot efort fac. Și așa am mers la o tură de aproximativ 12 kilometri organizată JCI Craiova. Ceva soare chiar și de dimineață, însă odată porniți la drum ne-am mai răcorit. Am avut și o oprire, cam pe la jumătatea drumului.


Sursă foto: danielbotea.blogspot.ro


Traseul a fost acesta: Parcul Național „Nicolae Romanescu” – Bulevardul Nicolae Romanescu - Str. Corneliu Coposu - Str. Ana Ipatescu - Str. Caracal - Bulevardul Decebal - Str. Nicovalei - Bulevardul Dacia - Bulevardul Carol I - Universitate - Str. Arieș - Str. Simion Barnuțiu - Calea Unirii - Bulevardul Nicolae Romanescu - Parcul Național „Nicolae Romanescu”. Și pentru că nu puteam să nu pornesc și aplicația vă dau un print screen mai jos cum arată pe hartă.




Organizatorii au spus că acest traseu poate fi parcurs fără a cauza blocaje în trafic. Și așa a fost. Din câte am înțeles, data trecută au fost mai mulți craioveni care au pedalat. Mă gândesc că a fost prea cald de această dată iar lejeritatea a fost pe primul plan. 

Dacă n-ați fost până acum și sunteți din Craiova, băgați mare la următoarea ediție că a fost mișto. Mi-a plăcut maxim. Au mai pedalat alături de mine Daniel și Sergiu.


Sursă foto: danielbotea.blogspot.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu