30 iulie 2016

Vezi un film preferat și poți câștiga și premii

Premii de alea reale. Cum ar fi o maşină Toyota Aygo, o excursie în Dubai sau unul din cele 23 de vouchere Christian Tour în valoare de 500 de euro fiecare, care se vor acorda prin tragere la sorţi, asta dacă vrei să știi.

Iar acum, revenind la întreaga poveste: în august, dacă vei merge la film la Cinema City, pentru a vedea cum este „Suicide Squad”, „The Secret Life of Pets”, „Pete’s Dragon” sau „Ben-Hur” hai să-ți spun că poți să ai și surprize. 




Nu suntem la nicio emisiune, dar cred că te-ar interesa să intri în această competiție. Ai văzut filmul, ți-a plăcut, te-ai înscris și în concurs și, cine știe, poate mai câștigi și ceva. O mașină, o excursie, vouchere și multe alte premii garantate. Dar, dacă vrei mai multe detalii, hai de intră pe site-ul Cinema City și vezi acolo tot ce trebuie astfel încât să nu-mi strigi după aceea că nu te-am avertizat de premii.

Și acum, dacă tot ți-ai adunat trupa, hai să-ți dau, mai jos, câteva detalii despre filme la care vreau să merg.





„Suicide Squad / Brigada Sinucigaşilor” din 5 august


„O agenție guvernamentală secretă condusă de Amanda Waller, A.R.G.U.S, recrutează răufăcători din închisoare și îi constrânge să formeze o „echipă a sinucigaşilor” care să execute misiuni periculoase în schimbul unor pedepse reduse. Harley Quinn, Deadshot, Captain Boomerang sau Enchantress sunt cei mai răi „eroi” din istorie care luptă acum de partea binelui. Urmăreşte-le aventura din 5 august, la Cinema City. Filmul este disponibil în format 3D, 4DX 3D şi IMAX 3D.”



Nu rata nici „Ben-Hur”, o poveste impresionantă despre răzbunare și iertare, din 19 august


„Creat după romanul din 1880 al lui Lew Wallace, filmul spune povestea evreului Ben Hur, un prinț al Ierusalimului trădat și acuzat pe nedrept de fratele său vitreg, Messala. Reușind să supraviețuiască anilor grei de sclavie, prinţul evreu se întoarce pentru a-și face dreptate în arenă, într-o spectaculoasă şi mortală cursă de care. Filmul va fi disponibil în format 3D şi IMAX 3D.”

Vor mai fi, în plus, filmele The Secret Life of Pets și Pete’s Dragon. Hai, ne auzim la film!



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu